Csak azért, hogy megtörténjen a blog beígért átalakulása kajabloggá, itt van két kis szösszenet a konyhámból:
1. Ha makaront csináltok, tartsátok be a recept pontos (PONTOS!!!) leírását, különben nem makaronotok lesz, hanem valami elcseszett estike-félétek.
2. Felfedeztem a fodros kelt. Teljesen véletlenül történt a dolog: házhoz szállíttatok egy zöldség-gyümölcs-kiszállítóval, akik minden héten különböző zöldségeket és gyümölcsöket raknak össze a dobozaikba. Tök jó dolog, mert egyrészt nagyon sok zöldségünk és gyümink van itthon, másrészt pedig megkóstolunk olyan dolgokat is, amit eddig soha nem mertünk. Ilyen volt a héten a fodros kel. A pinteresten keresgéltem az ötleteket, hogy mit is lehet csinálni a fodros kellel, és sikerült egy eszméletlenül finom tejszínes-póréhagymás-fokhagymás- fodros keles tésztát összedobnom. (Az ötlet alapját ez a recept adta, de nem egészen ilyen arányokkal és hozzávalókkal készült nálam a kaja.) Szóval akik eddig nem tudtak/nem mertek mit kezdeni a fodros kellel, de szeretik a zöldféléket, azoknak nagyon ajánlom kipróbálásra.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: